VluchtelingenWerk Hoeksche Waard en de Bibliotheek organiseren op 12 maart een informatiemarkt in de Buitensluis in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard – Steeds meer Hoeksche Waarders beseffen dat anderen helpen nuttig is. Welke mensen begeleiden vrijwilligers en stagiairs van VluchtelingenWerk? Gevluchte mensen, ook gezinnen, met een verblijfsvergunning die verhuizen naar een gemeente in de Hoeksche Waard. De vrijwilligers en stagiairs helpen hun om hun draai te vinden op het eiland.

De informatiemarkt is er voor inwoners uit de Hoeksche Waard die graag wat meer informatie willen over ons werk of willen helpen, maar niet precies weten hoe. Hulp kan uiteenlopen van samen formulieren invullen tot en met het oefenen van de taal.

Wilt u weten wat u kan doen in uw gemeente? Kom dan ook naar onze informatiemarkt op 12 maart in sociaal café `Bij Amalia´. Vraag bij thema-kramen aan onze vrijwilligers en Teamleider Carmen Dekkers hoe zij nieuwkomers begeleiden. U bent vanaf 19.00 uur welkom.

Het adres is: De Buitensluis, Bernhardstraat 25, Numansdorp.

VluchtelingenWerk is een vrijwilligersorganisatie die begeleiding biedt aan vluchtelingen. Deze  hulp is gericht op huisvesting of maatschappelijke begeleiding. Daarnaast bieden wij ook juridische begeleiding voor bijvoorbeeld gezinshereniging.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail dan naar [email protected]

Praktische informatie

  • Tijd en datum: 12 maart, 19.00 uur – 20.30 uur
  • Locatie: De Buitensluis, Bernhardstraat 25, Numansdorp.
  • Voor wie: Iedereen die zich wil inzetten voor vluchtelingen
  • Toegang: Gratis

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren