Wethouder Mol trapt de Keep it Clean Challenge af in Puttershoek

112

PUTTERSHOEK – Vanmiddag heeft Wethouder Mol van Gemeente Binnenmaas de Keep It Clean Challenge afgetrapt. Rondom jongerencentrum The Point werd door de vrijwilligers van Puttershoek Schoon samen met de wethouder het zwerfafval opgeruimd. In een klein half uurtje leverde dit (helaas) toch weer meerdere volle zakken op.

Ga jij de Keep It Clean Challenge aan?
Formeer een groepje van 6 tot 10 personen waarvan één 18 jaar of ouder en meld je aan via [email protected] Je kunt dan kiezen uit een aantal data en op de gekozen datum en tijd ga jij met jouw groepje in anderhalf uur tijd zoveel mogelijk zwerfvuil van de straat halen.

Puttershoek Schoon zorgt voor grijpers en afvalzakken in een ring. De groep die omgerekend per persoon het meeste kilo zwerfvuil heeft opgehaald, wint een leuke en lekkere prijs!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.