Nieuwe “shirtsponsor” FC Binnenmaas 1 en verlenging overige sponsoren

0
586
Lennart Monster en Bert Reedijk namens Reedijk Wheels and Tyres Group B.V

Maasdam – FC Binnenmaas heeft een nieuwe “shirtsponsor” gevonden voor FC Binnenmaas 1. Reedijk Wheels and Tyres Group B.V. zal voor 3 jaar op de shirts van FC Binnenmaas pronken. Namens Reedijk Wheels and Tyres Group B.V. ondertekende Bert Reedijk het 3 jarig contract.

Ook Huidige sponsors FC Binnenmaas 1 verlengen sponsorcontract

Ook de huidige sponsors van FC Binnenmaas1 verlengde hun sponsorcontract met 3 jaar. ETD, European Tyre Distributors BV uit Strijen, FrieslandCampina uit Maasdam zullen ook komende 3 jaar hun sponsornaam op het shirt van FC Binnenmaas terug zien. Autorijschool Henk Legerstee uit Maasdam verlengde als “broeksponsor” ook zijn contract voor 3 jaar!

Verder zal ETD, European Tyre Distributors BV uit Strijen, ook als shirtsponsor van het 2eelftal van FC Binnenmaas op gaan treden. Autorijschool Henk Legerstee uit Maasdam zal ook op de broekjes van het 2eelftal zijn sponsornaam zien terug komen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.