Grote belangstelling bij inloopavond over de Herinrichting van het centrum van ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto gemeente Binnenmaas

‘s-Gravendeel – Gisteravond organiseerde aannemer KUIPERS infra uit Strijen een inloopavond in Concordia over de herinrichting van het centrum van ‘s-Gravendeel. Er waren zo’n honderd geïnteresseerden die zich lieten informeren over het project. Volgende week wordt gestart met de voorbereidende werkzaamheden. bHet volledige project wordt gefaseerd uitgevoerd waardoor de hinder voor weggebruikers, omwonenden en winkelend publiek tot een minimum wordt beperkt. Het gehele project zal naar verwachting medio april 2019 gereed zijn.

Heb je tijdens de uitvoering van het project vragen, dan kun je contact opnemen met Omgevingsmanager Saskia van den Bergen van KUIPERS infra. Zij is telefonisch bereikbaar via 078 – 6742187 en is elke dinsdag tussen 15.00 en 16.00 uur aanwezig in de bouwkeet aan de Heul.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.