Thema-avond: Van anders denken over mobiliteit in Zuid Holland naar beter bereikbaar zijn

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Op donderdag 20 september 2018 van 19.00 uur tot 20.00 uur wordt er in De Overbrugging in Oud-Beijerland een thema-avond georganiseerd door Werkgroep Stop-A4BK en GroenLinks Hoeksche Waard: Van anders denken over mobiliteit in Zuid Holland naar beter bereikbaar zijn. 

Voor- en tegenstander zullen met elkaar o.a. over de A4-Zuid in gesprek gaan en bewoners kunnen met ideeën komen over hoe het anders op de weg moet en zou kunnen gaan. Zo is de VVD en de Ondernemingsvereniging uitgenodigd om te spreken en natuurlijk ook Hoekschewaards Landschap (HWL) en Behoud Hoeksche Waards Polderlandschap (BHWP). Berend Potjer van GroenLinks Provincie Zuid-Holland zal ook aanwezig zijn.

Men zal met elkaar in gesprek gaan en ideeën die geopperd worden zijn zeer waardevol. Elk idee is welkom, want de wegen groeien dicht! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Hol, lijsttrekker GroenLinks Hoeksche Waard, op 06 5185 3609.

Locatie

De Overbrugging
Margrietstraat 2
3261 AN Oud-Beijerland

Nederland


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren