Nieuw Beijerlands echtpaar Van der Bijl 60 jaar getrouwd

0
293
Burgemeester Stoop samen echtpaar Van der Bijl

NIEUW-BEIJERLAND – Dinsdag 28 augustus waren de heer en mevrouw Van der Bijl – Voorhorst uit Nieuw-Beijerland 60 jaar getrouwd. Burgemeester Servaas Stoop is het bruidspaar woensdag 28 augustus persoonlijk wezen feliciteren met dit diamanten huwelijksjubileum. Namens de gemeente heeft het bruidspaar een bloemstuk in ontvangst mogen nemen.

De heer Van der Bijl is in Rotterdam geboren, zijn echtgenote in het Gelderse Hattem.Zij hebben elkaar ontmoet tijdens de diensttijd van de heer Van der Bijl, die gelegerd was in de militaire kazerne in Wezep.

Na hun huwelijk woonde het echtpaar 10 jaar in Rotterdam, waarna zij naar Nieuw-Beijerland verhuisden. Zij kregen een zoon en een dochter. Inmiddels mogen zij ook genieten van 8 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen.

Meneer Van der Bijl was van beroep vertegenwoordiger en mevrouw Van der Bijl heeft een aantal jaren in een winkel gewerkt. Later bleef zij thuis om voor de kinderen en het huishouden te zorgen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.