Afgelopen week fietste Johan Overdevest samen met Astrid Kersseboom een knooppuntenroute door de Hoeksche Waard.

0
1453

HOEKSCHE WAARD – Afgelopen week fietst Johan Overdevest samen met Astrid Kersseboom een knooppuntenroute door de Hoeksche Waard. In het natuurgebied de Oeverlanden Hollands Diep hebben ze een afspraak met een boswachter van Staatsbosbeheer die ze meer vertelt over het vroegere gebruik van wilgen bij het maken van dijken.

In de haven van Strijensas stappen Astrid en Johan in een kano en varen het Hollands Diep op. Onderweg vinden ze een mooi picknickplek. Daarna fietsen ze door naar ’s-Gravendeel waar ze aardappels trekken en daar hun eigen chips van maken. Tenslotte krijgen ze een bijzonder drankje aangeboden bij een fruitboer: rode appelsap.

Bekijk hieronder het item van RTV Rijnmond


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.