Middag aan de Maas op Radio Rijnmond stopt

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Middag aan de Maas, het middagprogramma van Radio Rijnmond, stopt. Op vrijdag 21 september presenteert Marcia Tap de laatste uitzending van Middag aan de Maas. Van 13:00 tot 16:00 uur komt het programma live vanuit restaurant Ketelbinkie in Rotterdam.

Na ruim zeven jaar komt er op 21 september een einde aan Middag aan de Maas. Tijdens de laatste uitzending ontvangt presentator Marcia Tap gasten die een rol hebben gespeeld in het programma. Er is ook een aantal vaste luisteraars welkom. Met de aanwezige gasten blikt ze terug op de afgelopen zeven jaar Middag aan de Maas.

Andere rol
Marcia Tap blijft in een andere rol werkzaam bij RTV Rijnmond. Ze zal zich als multimediale verslaggever gaan richten op de geschiedenis van Rotterdam en de rest van het Rijnmondgebied.

Het middagprogramma
Middag aan de Maas is elke werkdag te horen tussen 13.00 en 16.00 uur. Het middagprogramma van Radio Rijnmond wisselt lekkere muziek af met mooie regionale verhalen, historie, winacties en het nieuws.

Voor de laatste uitzending van Middag aan de Maas is een beperkt aantal luisteraars welkom. Wilt u erbij zijn? Mail dan voor 18 september naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.