Taaltrefpunt in de Hoeksche Waard

49

Numansdorp – Spelenderwijs onze taal leren, tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag in de Buitensluis in café Amalia organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

Tijdens het Taaltrefpunt kun je praten over allerlei onderwerpen zoals gezondheidszorg, onderwijs, werk zoeken of de Nederlandse cultuur. De kernwoorden zijn: ontmoeting, integratie en gezelligheid.

Alle dorpsbewoners worden van harte uitgenodigd om samen met elkaar in gesprek te gaan. Loes van Wetten is de gastvrouw en begeleidster. Dus aarzel niet om gezellig langs te komen. Het is leuk en nog nuttig ook!

Vrijdagmiddag 21 september van 13.00 uur tot 15.00 uur is het eerstvolgende Taaltrefpunt van het Taalhuis Hoeksche Waard (café Amalia) in Numansdorp. Het taaltrefpunt is bedoeld voor iedereen die bezig is met de Nederlandse taal en graag met anderen Nederlands praat over allerlei onderwerpen. Zo leer je andere mensen en nieuwe culturen kennen en verbeter je de Nederlandse taalvaardigheid.


Taaltrefpunt is elke vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 15.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp in café Amalia van de Buitensluis (Bernhardstraat 25, Numansdorp). Iedereen is welkom en de toegang is gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.