CDA organiseert themabijeenkomst “Hoeksche Waard grootste landbouwgemeente van Zuid-Holland”.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Op 1 januari 2019 ontstaat de nieuwe gemeente Hoeksche Waard. De regio wordt dan in één klap de grootste landbouwgemeente van Zuid-Holland. Wat betekent dit voor de toekomst van de landbouw in onze streek? CDA Hoeksche Waard en CDA Zuid-Holland organiseren op vrijdag 5 oktober a.s. hierover een themabijeenkomst waarbij iedereen van harte welkom is.

Jaco Geurts, woordvoerder landbouw van de CDA fractie in de Tweede Kamer zal de landelijke ontwikkelingen schetsen. Ons Hoeksche Waards Provinciale Statenlid Paul Rijken gaat in op de rol van de provincie op het gebied van landbouw en Paul Boogaard, wethouder in Korendijk en lijsttrekker voor CDA Hoeksche Waard, licht toe waar de Hoeksche Waard op dit moment staat.

U wordt van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn en deel te nemen aan het debat over interessante stellingen over landbouw en de kansen voor de Hoeksche Waard.
Het belooft een interessante discussie te worden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november! Meldt u zich vooraf aan door te mailen naar [email protected] zodat u verzekerd bent van een plaats.

Locatie: Biostee, Schoutsdijk 9, Zuid-Beijerland. Aanvang: 13,15 uur, inloop vanaf 13.00 uur. Om 15.00 uur sluiten we af met een gezellige borrel.

Voor vragen over de bijeenkomst kunt u bellen met Paul Boogaard, lijsttrekker CDA Hoeksche Waard: 06-51400364 of per e-mail: [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.