Denk mee over de Hoeksche Waard!

125

HOEKSCHE WAARD – De Hoeksche Waard is van ons allemaal. En wie weet er beter wat de Hoeksche Waard nodig heeft dan de Hoeksche Waarders zelf? Vanuit deze overtuiging is Waardmakers ontstaan. Dit is een initiatief van Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW). Samen met inwoners en andere betrokkenen werken zij aan één omgevingsvisie van, voor en door de Hoeksche Waard. Hierin wordt vastgelegd hoe de Hoeksche Waard met haar omgeving wil omgaan. Wat willen we behouden? Wat willen we verbeteren? Komen er huizen bij? Komt er natuur bij? En vooral: hoe gaan we dat samen doen? Uw input als inwoner van de Hoeksche Waard is hierbij erg belangrijk!

Korte enquête

In de week van maandag 15 oktober, wordt huis-aan-huis een ansichtkaart verspreid. Deze kaart omvat een aantal korte vragen, waarmee de SOHW meer inzicht wil krijgen in uw wensen en uw mening als inwoner van de Hoeksche Waard. Door de kaart in te vullen en voor 1 november terug te sturen, maakt u kans op een mooie prijs! Daarnaast is het een snelle manier om uw input te leveren voor de omgevingsvisie die door de SOHW wordt opgesteld. Uw mening is dus belangrijk!

Vlog jouw Hoeksche Waard-wedstrijd

Om meer zicht te krijgen op wat ook jongeren belangrijk vinden, is een vlogwedstrijd gestart. Via social media heeft actrice Iris Amber Stenger van de televisieserie SpangaS de oproep gedaan om een vlog te maken over jouw Hoeksche Waard. De ‘Vlog jouw Hoeksche Waard’-wedstrijd is de kans om te laten zien waar jij trots op bent, wat je raakt of wat je nog mist. Stuur je vlog in via de website en maak kans op mooie prijzen voor jou en je vrienden!

Tekenwedstrijd

Via de basisscholen is een oproep verspreid voor een tekenwedstrijd. Kinderen in de basisschool leeftijd mogen hun kijk op wonen in de Hoeksche Waard laten zien in een tekening. Ook met deze wedstrijd vallen mooie prijzen te winnen, waaronder vijf originele versies van Monopoly Hoeksche Waard.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over alle acties en over de Omgevingswet en -visie? Kijk dan op de website www.waardmakers.nl, meld u aan voor de nieuwbrief en volg de social media kanalen van Omgevingswet Hoeksche Waard.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.