Beatles Revival Night bij v.v. SHO

374

OUD-BEIJERLAND – The Beatles Revival uit Praag komt weer naar de Hoeksche Waard, dit keer naar v.v. SHO in Oud-Beijerland. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaarsfeest van Queen Elizabeth.Op zaterdag 30 maart geven zij een concert van 21:00 tot 23:00 uur (zaal open vanaf 20:00 uur) tijdens The Beatles Revival Night bij vv SHO, georganiseerd door Stichting Cultuurpower. Een avond die geheel in het teken staat van muziek van the Beatles.

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, de kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen staanders voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte “stage look” is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Kaarten kosten 12.50 euro per stuk en zijn vanaf nu online te koop via Facebook, www.cultuurpower.nl of bij één van de verkooppunten: Dermalise Oostdijk 59 (woe-zat) en bij SHO Langeweg 18 in Oud-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.