Van Kinderwens tot Kleuter Beurs in en rond het Hoeksch Lyceum druk bezocht

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Echo maken, workshops, fotostudio, smoothiefiets, suikervrij snoep maken, kleutergesprekje, springkussen, muziek… er was vandaag van alles te beleven rondom zwangerschap, bevallen en gezond opgroeien in de Hoeksche Waard op de ‘Van Kinderwens tot Kleuter Beurs’ in en rond het Hoeksch Lyceum.
Klokslag 10 uur werd de beurs onder grote belangstelling officieel geopend door de wethouders Ina van der Werf-Weeda (Oud-Beijerland) en Geràldo Janssen (Strijen).

Wethouder Janssen sprak zijn waardering uit voor het initiatief van de Dienst Gezondheid en Jeugd, Zuid-Holland Zuid. “Ook wij als Hoeksche Waardse gemeenten vinden het belangrijk dat aanstaande ouders en ouders van jonge kinderen goed geïnformeerd worden over zwanger worden, zwanger zijn, opgroeiende kinderen, gezonde voeding en beweging. Deze beurs met alle kennis over de zorg van baby tot kleuter onder één dak is daarvoor een prachtig middel.”
Aansluitend fietste wethouder Ina van der Werf, aangemoedigd door collega Geràldo Janssen, de eerste smoothie bij elkaar. De beurs is geopend!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren