Raadsleden Pahladsingh en Rood scharen zich achter Halsema: Buitenruimten en terrassen openen als dat veilig kan

434
Het terras van cafe 't Veerhuys in Puttershoek - Foto PR

Hoeksche Waard – Raadsleden Pahladsingh en Rood scharen zich achter Halsema: Buitenruimten en terrassen openen als dat veilig kan. Ook de burgemeesters van Rotterdam, Den Haag en Utrecht steunen de oproep van hun Amsterdamse collega Halsema om de terrassen snel weer te openen.

Raadslid Maurice Pahladsingh

” Raadslid Maurice Pahladsingh: Goede oproep van een aantal burgemeesters buiten de Hoeksche Waard. Hoog tijd dat we de terrassen van de horeca op dit eiland openen. Laten we de ondernemers en inwoners in de Hoeksche Waard ruimte geven op een goede en verantwoorde manier elkaar te ontmoeten. Dat betekent met inachtneming van de regels en op afspraak. Of je nu buiten in de rij wacht op je afhaalmenu of er met iemand samen op een terras met een drankje van geniet. Wat is eigenlijk  het verschil?

Gemeente Hoeksche Waard kan niet achterblijven.  Gaan we open, dan allemaal open dus ook de terrassen in onze dorpen. Doen we dat niet, dan gaat iedereen massaal het eiland af terwijl onze horeca dat juist nu zo hard nodig heeft aldus Raadslid Maurice Pahladsingh ”

 

Speeltuin Recreatieoord Binnenmaas wou vorige week haar deuren openen

Helaas mocht de speeltuin van het Recreatieoord vorige week toch haar deuren niet openen. Ondanks de goede overleggen, voorbereidingen en protocollen zag de gemeente Hoeksche Waard, gezien de oplopende besmettingscijfers in de Hoeksche Waard, geen andere mogelijkheid. De speeltuin van het Recreatieoord blijft helaas tot nader order gesloten!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.