BAKKIE IN Kortstanjehuis te Klaaswaal

56

Klaaswaal – Op vrijdag 16 november is er een gezellige middag om elkaar uit de buurt beter te leren kennen. Deze nieuwe activiteit draagt de naam Bakkie in de buurt. Allerlei mensen zijn welkom: buurtbewoners, mantelzorgers, vrijwilligers, maar ook professionals werkzaam in de wijk. Ook zijn er een aantal zorg- en dienstverleners aanwezig bij wie men terecht kan met (hulp)vragen.

Naast koffie en thee zijn er ook wat lekkernijen aanwezig, mede mogelijk gemaakt door Plus van Biene.

De middag wordt georganiseerd door Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met HW wonen, Regiekr8, Careyn, Kwadraad, HWWonen en MEE. Van deze organisaties zijn medewerkers aanwezig. De gratis inloop is van 15.00-16.30 uur. De locatie is het Korstanjehuis aan het Oranjeplein 34, 3286AP te Klaaswaal.

Voor meer informatie: Joyce Krom; [email protected]  – tel. 088-730 8900 (ma/di/vrij)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.