OSV Oud-Beijerland klopt sv Piershil met 16 -1

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Maar liefst 16x ? mocht Shania Tiggelman op het “knopje” drukken van het scorebord als pupil van de week bij OSV 1

OUD-BEIJERLAND – Piershil is in de tiende competitiewedstrijd van seizoen 2018-2019 tegen een 16-1 nederlaag aangelopen. De zeventien goals betekenden meteen het meest doelpuntrijke competitieduel uit de Piershilse voetbalhistorie.

Op bezoek bij Oud-Beijerland had Piershil weinig in te brengen, halverwege stond een 5-0 tussenstand op het scorebord. ,,We liepen veel te snel achter de feiten aan, door tegentreffers in het begin van beide helften”, zo sprak Piershil trainer Van der Toorn na afloop. Opvallend daarbij was zowel de 1-0 en 2-0 als de 6-0 en 7-0 werden gescoord door Jan Jaspers, de Piershilse goalgetter van weleer. Ook Shurnel Francois trof vier keer doel, terwijl Youri van Ruiven drie keer het net vond. Door goals van Ilyas Edir (2), Loek Visser, Stephan Baaij en John van Tiggelen leek de wedstrijd in 16-0 te gaan eindigen.

Het kaatste woord was echter aan Piershil, Jacco Vink scoorde zijn tweede goal van het seizoen en bepaalde de eindstand op 16-1. ,,We gaan de rug rechten, dinsdag oefenen we tegen Blankenburg. Zaterdag gaan we op een zo sportief mogelijke manier proberen om het OVV lastig te maken”, zo verklaarde de strijdbare trainer van de zekere degradant uit 3D.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.