Scouts Driestromengroep brengen het Vredeslicht naar Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Archieffoto 2017

Numansdorp – Op zaterdag 22 december brengt scouting Driestromengroep het Vredeslicht naar Numansdorp. Tijdens de Vredeslichtmanifestatie in Utrecht overhandigen de scouts die in Oostenrijk het Vredeslicht hebben opgehaald het aan alle scouts in Nederland. Drie Padvindsters van de Driestromengroep reizen zaterdagochtend naar Utrecht om het licht daar op te halen.

Delen van het vredeslicht

In de middag van 14:00 uur tot 16:00 uur zijn de scouts in het centrum van Numansdorp te vinden waar iedereen die dat graag wil hier het Vredeslicht kan komen halen.

Zo ontstaat er zo vlak voor kerstmis vanuit dat ene kleine vlammetje een oceaan van licht.  Voor even vormen die vlammetjes samen een vuurtoren, die in het donker ons de weg wijst naar de vrede. Ook duizenden scouts uit de hele wereld geven het licht in de tijd voor kerst aan elkaar door. Zo vormen zij samen een keten van licht, als teken van vrede en vriendschap.

En natuurlijk geven wij de scouts van de Driestromengroep dit licht graag aan u!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren