Lezing Muziek en het brein

131

Oud-Beijerland – Dat muziek het brein sterk beïnvloedt, dat is door allerlei onderzoeken aangetoond. PsychiaterAnje Sterrenburg vertelt tijdens de lezing over invloed van muziek en toonsoorten op het brein en hoe dit precies werkt. De lezing is op 21 januari in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

Vanuit Anje haar vakgebied psychiatrie en muzikale interesse kwam het idee voor deze lezing. De lezing is in samenwerking met pianodocente Margo Groeneveld. Ter illustratie wordt de lezing omlijst door pianospel in verschillende toonsoorten. Er is ook ruimte voor vragen en discussie.

De lezing wordt gehouden in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum van 20.00 tot 21.00 uur. De kosten zijn 10,00 en 8,00 met je biebpas. Inschrijven kan via de agenda van de website: www.bibliotheekhoekschewaard.nlof bij de balie in de Bibliotheek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.