2 woninginbraken in de gemeente Hoeksche Waard

716

HOEKSCHE WAARD – Op woensdag 16 januari 2019 heeft de politie helaas weer 2 meldingen binnen gekregen van inbraken in een woning in de gemeente Hoeksche Waard. Eentje op de Eendrachtslaan in Mijnsheerenland en de ander op de Huizingastraat in Oud-Beijerland.

Heeft u iets verdachts gezien bij deze adressen dan verzoeken wij u om 0900-8844 te bellen en uw informatie te delen.

Daarnaast extra alertheid voor de gehele Hoeksche Waard. Zorg ervoor dat woning goed afgesloten is en denk daarbij vooral aan de achterzijde van u woning. Eventueel extra verlichting aanbrengen kan helpen. Een boef staat niet graag in het licht.

 

 

 

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.