Ruime overwinning voor Strijen in Schiedam

Schiedam – Op het prachtige complex van Kethel-Spaland deed de Strijense Technische Unie equipe prima zaken door met een 0-4 overwinning hun direkte concurrent aan de zegekar te binden waardoor een positie in de middenmoot genoteerd kan worden.

Strijen kreeg een heerlijke steun in de rug toen al in de 4e minuut Mark Stam een panklare voorzet van Alwin van der Werff binnenkopte en vervolgens het spel op en neer golfde met kansen aan beide zijden, waarbij vooral keeper Natoe dos Santos zich onderscheidde met enkele knappe reddingen, waardoor Strijen geen averij opliep en zelfs op slag van rust op een 0-2 voorsprong kwam; na voorbereidend werk van Strijens motor Mark Stam legde Dion van Kralingen de bal onzelfzuchtig af op Karam Bensedjed die met een droge knal keeper Michel Zuur kansloos liet. Na de rust had Strijen de teugels vast in handen en was het in de 60e minuut Dion van Kralingen die via de binnenkant van de paal raak mikte, waarna in de 85e minuut Rolf de Man met een geplaatste kopbal zijn sterke optreden bekroonde met Strijens’ 4e treffer.

A.s. zaterdag gaat Strijen proberen de goede lijn voort te zetten in de thuiswedstrijd  tegen SVS uit Capelle aan de IJssel. De wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Kraak uit Piershil begint om 14.30 uur aan de Strijense Sportlaan.