Dames DVO verliezen van Erasmus Volley

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – De dames van volleybalvereniging DVO hebben zichzelf in de strijd om de 2e plek een slechte dienst bewezen. Na de oorwassing tegen VCN twee weken geleden was ook de Rotterdamse studentenformatie Erasmus Volley te sterk.

Na 4 sets spelen verlieten de Oud-Beijerlanders wederom zonder setwinst verbouwereerd de eigen thuishal. DVO kwam geen moment in haar spel en liet onder andere aanvallend steken vallen, terwijl de bezoeksters uit Kralingen veelal wél effectief bleken in de aanval. Erasmus Volley haalde aldus alle sets binnen; 22-25, 20-25, 20-25, 22-25.

DVO moet de komende wedstrijden alle zeilen bij gaan zetten om in 1e instantie weer in het eigen spel te komen maar zeker ook om de 2e plek in het vizier te houden. De eerste horde die daarin moet worden genomen is aankomende zaterdag; om 16u30 treden de blauw-witten aan in Bruinisse tegen Forza Schouwen Duiveland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren