Groenlinks Zuid-Holland naar Hoeksche Waard voor gesprek met busreizigers verbeterpunten busvervoer

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

portretBPHOEKSCHE WAARD  – Groenlinks Statenlid Berend Potjer komt deze woensdag 7 september naar Oud-Beijerland om te horen wat er beter kan aan het busvervoer in de Hoeksche Waard. Waar sommige partijen vooral over de busreizigers praten, praat GroenLinks met de busreiziger.

Potjer: “Wij krijgen veel klachten over de buslijnen in Hoeksche Waard. Nu de provincie extra geld heeft uitgetrokken en wij volgende maand met Connexxion overleggen is dit het moment om ze op te lossen. Ik ga hiervoor met de busreizigers praten, want zij weten immers het beste welke verbeteringen het hardste nodig zijn”.

De vice-fractievoorzitter van Groenlinks Zuid-Holland zet zich al jaren in voor goed en betaalbaar busvervoer in de Hoeksche Waard en Goeree Overflakkee en boekte succes bij het bij het behoud van busvervoer in het weekeinde en buiten de spits en het gedeeltelijk terugdraaien van de tariefverhogingen. Potjer spreekt woensdag vanaf 17.00 uur diverse mensen in Oud-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren