Zuinige nederlaag voor Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Piershil – Piershil heeft de thuiswedstrijd tegen Rijnmond Hoogvliet Sport met 0-4 verloren. Voor het eerst dit seizoen haalde de ploeg van trainer John van der Toorn de rust met nul tegendoelpunten. De uiteindelijke 0-4 uitslag betekent de kleinste nederlaag van dit seizoen, uitgerekend tegen de ploeg waar eerder de grootste nederlaag tegen werd geleden (16-0).
 

 
Het tekent de vooruitgang van het jonge onervaren team, zo concludeerde ook trainer Van der Toorn: ,,Onze beste eerste helft van het seizoen, zonder uitblinkers maar met een sterk collectief”. In de tweede helft duurde de brilstand tot de 61ste minuut, de gasten wisten op dat moment een 0-1 voorsprong te nemen. Door nog drie treffers kwam een zuinige nederlaag voor Piershil op het scorebord te staan. ,,De spelers hebben laten zien dat je met inzet, strijdlust en enthousiasme een eind kunt komen. We hebben nog steeds nul punten, maar we blijven loeren op een stunt”.   

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren