Onderhoud tips voor Cowboysbag

220

Als trotse eigenaar van een nieuwe Cowboysbag wil je natuurlijk zo lang mogelijk van je tas genieten. Tegelijk wil je je tas wel je overal mee naar toe kunnen nemen. Dat betekent in ons land door weer en wind. In de zomer en de winter, het liefst natuurlijk in elk seizoen. Met name van de regen en de zon heeft je tas wel wat te lijden. Als je daarom bij je aankoop direct even stil staat bij het onderhoud van je tas, blijft je tas lang mooi.

Mooi, mooier, mooist

Of je nu de stoere Tamarac Camel rugzak van Cowboybag hebt, een handtas, of de Cheswold Amber crossbody, de kleur en uitstraling wil je behouden zoals toen je je tas net kocht. Omdat leer een natuurproduct is, wordt het, als je het goed behandeld, eigenlijk alleen maar mooier met de tijd. Maar hoe behandel je je tas? 

2 stappen in onderhoud voor jarenlang plezier

Cowboysbag heeft speciaal voor haar tassen twee onderhoudsproducten op de markt gebracht.

Bij aankoop van je leren Cowboysbag kun je deze het beste direct behandelen met de Cowboysbag exclusieve multispray. Deze spray beschermt je tas namelijk tegen water en vuil. In de spray is gebruikgemaakt van carbon-technologie met langdurige werking tegen dit vuil en vocht.

De Multispray van Cowboysbag kun je voor alle leersoorten, suéde, imitatie materialen, metallic en textiel gebruiken. Een bus heeft een inhoud van 250 ml.

Na een tijd kun je deze spray ook gebruiken om je tas op te frissen. Zo ziet hij er weer uit als nieuw. Behalve voor je tas kun je de spray ook gebruiken voor je leren schoenen, jassen of riemen. Multifunctioneel dus!

Hoe gebruik je de Multispray van Cowboysbag?

  1. Schud de bus goed.
  2. Spuit de spray op jouw lederen artikel, op een afstand van ongeveer 20 a 30 cm.
  3. Laat het leer goed drogen.
  4. Glad leer (zoals dat van de Fanny Pack Dixon Camel) kun je voor extra glans opwrijven.
    Suède kan je naar wens opruwen.

Leer is huid en je huid voed je met dus crème!

De exclusieve Delicate Cream is een crème om je leren tassen te beschermen en tegelijkertijd een opfrisbeurt te geven. Door met een schone, zachte doek de crème gelijkmatig aan te brengen en vervolgens uit te wrijven, ziet je tas er weer uit als nieuw. De crème is voedend en te gebruiken op alle leersoorten. Inhoud van de pot is 50 ml.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.