Opening FABulous Farmers 24 juni a.s. bij Beleef het en Eet het

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – De Hoeksche Waard behoort tot een van de 12 pilotgebieden binnen het project FABulous Farmers. Het gebruik van akkerranden is één van de 10 FAB-maatregelen die bestudeerd wordt binnen het project. De ecologische- en economische waarden van de akkerranden worden hierin de komende 4 jaar in beeld gebracht. De Hoeksche Waard is een van de regio’s binnen de EU met de hoogste dichtheid aan akkerranden.

Dat maakt de Hoeksche Waard uitermate geschikt voor dit onderzoek. Hierin werken diverse agrariërs,  Universiteit van Amsterdam, Collectief Hoeksche Waard, Hoekschewaards Landschap en RIVM intensief samen. Onze financiële partners voor dit project zijn: EU, gemeente Hoeksche Waard, Rabobank, BAsF, provincie Noord-Holland en ministerie LNV

Met de organisatie van de 1steGeneral Assembly zal de  Hoeksche Waard gastheer zijn voor de opening van het INTERREG project FABulous Farmers op 24 juni om 14.00 uur aan de Groot Cromstrijensedijk 17a Strijen op het landbouwbedrijf van een van agrarische deelnemers van dit project.

U bent van harte uitgenodigd bij deze opening op 24 juni as. om 14.00 uur aanwezig te zijn. Gelieve je komst vooraf te bevestigen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevr. M.Klompe via [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren