Mevrouw Plomp uit Mijnsheerenland mag 100 kaarsjes uitblazen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente HW

Mijnsheerenland – Op 10 juli 2019 bereikte mevrouw M. Plomp – Roos uit Mijnsheerenland de respectabele leeftijd van 100 jaar. Vanwege dit heugelijke feit ging burgemeester Govert Veldhuijzen bij haar langs met een mooie bos bloemen en bracht namens het gemeentebestuur de hartelijke felicitaties over.

Mevrouw Plomp is in Mijnsheerenland geboren en heeft daar ook haar hele leven gewoond. Haar ouders hadden een grote tuinderij aan de tegenwoordige Everocken in Mijnsheerenland en hielden ook varkens. Voordat zij trouwde hielp mevrouw Plomp haar vader mee in de tuinderij en met de varkens.

Op haar 29ste gaf mevrouw het ja-woord aan de heer Dick Plomp. Samen begonnen zij een transportbedrijf waar mevrouw Plomp het, naast haar gezin, ook heel druk mee had.

Het echtpaar kreeg een zoon en een dochter. De zoon heeft het transportbedrijf van zijn ouders overgenomen en binnenkort zal de kleinzoon, die ook Dick Plomp heet, het bedrijf voortzetten. Mevrouw heeft 4 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen en verkeert in goede gezondheid.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren