De Open Waard opent haar hart

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland – Op zaterdag 28 september organiseren HW Wonen, gemeente Hoeksche Waard, Alerimus en de ondernemers een wijkfeest op het wijckplein in Oud-Beijerland. Alle ondernemers en organisaties zijn in hun nieuwe pand aan het werk. Dat vieren we graag samen met u.

Vieren doen we samen
Het vernieuwde wijckplein in Zoomwijck wordt een plek waar mensen kunnen winkelen, elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten georganiseerd worden. Maar vooral ook een plein waar omwonenden zelf invulling aan kunnen geven en activiteiten kunnen organiseren. Kortom, het ‘Hart voor de wijk’. Dit hart openen we graag met de bewoners van Zoomwijck. De hele dag vinden er verschillende activiteiten plaats van een nazomermarkt, bingo, Rad van Avontuur, dansdemonstratie, workshops, tekenwedstrijd en graffitiwedstrijd tot een kindervrijmarkt. Om 11.00 uur vindt de feestelijke openingshandeling plaats. Kom gezellig langs!

Kindervrijmarkt en nazomermarkt
Op de kindervrijmarkt kunnen kinderen hun spulletjes verkopen. Zij kunnen een plekje voor hun kleedje reserveren via [email protected].

Nazomermarkt
Op de nazomermarkt worden spullen verkocht, die gedoneerd zijn door anderen. De opbrengst gaat naar activiteiten voor het wijckplein en het zorggebouw. Heeft u thuis nog mooie spullen voor verkoop? Doneer deze dan aan Alerimus. Neem contact op met [email protected]. Spullen inleveren kan vanaf 12 augustus bij Molenaar 17 (tussen 12.00 en 14.00 uur).

Waar en wanneer?
Het feest vindt plaats op zaterdag 28 september van 10.00 tot 16.00 uur op het wijckplein, Zoomwijckplein in Oud-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.