Echtpaar Hagoort uit Numansdorp 65 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Numansdorp – De deuren van het seniorenappartementencomplex in Numansdorp staan wagenwijd en uitnodigend open. Ongetwijfeld om de nog overgebleven warmte van de recente hittegolf te verjagen. Maar ook handig voor locoburgemeester Piet van Leenen van gemeente Hoeksche Waard, die ongehinderd zijn weg vervolgt naar het briljanten bruidspaar Hagoort dat hem verwacht en nauwelijks enkele minuten later met koffie en ‘wat erbij’ welkom heet.

Op 29 juli 1954 gaven Bas Hagoort en Nel Hoogwerf in Numansdorp elkaar hun jawoord voor de ambtenaar van de burgerlijke stand. Vandaag – maandag 29 juli 2019 – zijn zij dus 65 jaar getrouwd. Alle reden dus voor Piet van Leenen om het jubilerenden bruidspaar een felicitatiebezoek te brengen.

Meneer Hagoort (89) is geboren in Mijnsheerenland, maar woont vanaf zijn derde levensjaar in Numansdorp. Mevrouw Hagoort is een geboren en getogen Numansdorpse. Bas Hagoort werkte bijna 40 jaar bij Koni in Oud-Beijerland als afdelingschef Spoorwegdempers. Hierdoor was hij ook veel in het buitenland. Gelukkig was zijn vrouw altijd de vaste rots in de branding; zij zorgde voor het huishouden en de kinderen. Het echtpaar kreeg twee kinderen, een dochter en een zoon. Daarnaast is de familie uitgebreid met vijf kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen, waar ze volop van genieten.

Het echtpaar verkeert gelukkig nog in goede gezondheid. Ook is de bruidegom heer nog vrij actief. Zo vertelt hij: “Ik heb altijd tijd te kort, ik vul nog belastingformulieren in voor bondsleden, zit in het bestuur van de huurdersvereniging en heb daarnaast altijd iets te hobbyen”.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren