De 40ᵉ editie van de Feestweek in ‘s-Gravendeel

0
763

s-Gravendeel – Blok de data alvast in je agenda, want dit jaar vieren we met zijn allen de 40e editie van de ‘s-Gravendeelse Feestweek. Wees welkom van 26 t/m 31 augustus 2019  voor een fantastische week bomvol activiteiten voor jong en oud.

Een kleine greep uit de activiteiten: voor kinderen staat er bijvoorbeeld een viswedstrijd, kinderdisco en kinderspelen op het programma. Naast de jaarlijks terugkerende wielerronde De nacht van ’s Gravendeel en de jaarmarkt kunnen ook de muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen: van klassiek op de kreek tot feesten met John West, Zanger Alex, The Orginals. Naast de nummer 1 FeestDJ van Nederland DJ Barry Fest zal ook Feest DJ Rene natuurlijk ‘s-Gravendeel weer op zijn kop zetten. .

Neem snel een kijkje op de website voor het hele programma: http://www.feestweek.info.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.