Heinenoord weet niet te winnen in Wijchen

109

Wijchen – Afgelopen zaterdag stond de tweede oefen wedstrijd voor de Heinenoorders  op het programma. Heinenoord had gekozen voor een wedstrijd wat verder van huis om er een team uitje aan vast te knoppen. Heinenoord trad aan, zonder Arto Dielhof, Tomas van Riet ( beide op vakantie) en Atnhal van den Berg , Leon Steketee en Joe Nyero ( allen geblesseerd )

AWC komt uit in de hoofdklasse Zondag met o.a. IFC uit onze regio. Het was direct duidelijk dat beide ploegen er een echte wedstrijd van wilde maken en het spel golfde op en neer in de begin fase met kansen voor beide ploegen. Halverwege de 1ste helft klopte de buitenspelval niet aan de kant van Heinenoord en een van de spitsen van AWC kreeg vrije doortocht 1-0 voor de gastheren. Heinenoord zocht de aanval en dit resulteerde in een aantal kansen. Bij een van die kansen raakte Sander de Heus de paal van dichtbij. Op slag van rust sneed Heinenoord soepel door de defensie van AWC aan het einde van de mooie combinatie ronde Noël Gossens fraai af, helaas had de grensrechter van AWC als enige buitenspel gezien en de scheidsrechter nam het vlag signaal over. Rust dus 1-0

De tweede helft met de nodige wissels aan beide kanten kende een gelijk verloop. AWC kreeg de eerste mogelijkheden maar goed keeperswerk van Mark van Antwerpen en het oplettend vlaggen van onze grens hielden de stand op 1-0. Naar mate de tijd verstreek kreeg Heinenoord meer grip op de wedstrijd en dat resulteerde in een aantal kansen en mogelijkheden. Het was uit een standaard situatie dat Heinenoord de verdiende gelijkmaker scoorde een fraaie één twee met kopballen tussen Martijn Terlouw en Remco Buist werd door de laatste tegen de touwen gewerkt.

In het restant drong Heinenoord nog wel aan maar kon de stand niet meer veranderen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.