Jumbo aan het Koninginneplein in Oud-Beijerland wordt in volledig nieuw jasje gestoken

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland – De Jumbo  winkel aan het Koninginneplein 17 in Oud-Beijerland krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide maaltijden en gebak. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sluit op zaterdag 14 september om 17.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 2 oktober kunnen inwoners uit Oud-Beijerland weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel. 


Feestelijke opening
Jumbo Koornneef laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo Koornneef de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met 5 oktober). Ondernemer Edward Koornneef vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks bijna 2.000 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo is er op de broodafdeling vers bereid gebak verkrijgbaar en beschikt de winkel over een notenbar met vers gebrande noten. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren