16 jarig voetbaltalent Esmee Brugts sluit aan bij FlowSports voor begeleiding van haar voetbal carrière

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Esmee Brugts links op de foto bij Flow Sport - Foto: FlowSports.

HOEKSCHE WAARD – Het Hoeksche Waardse voetbaltalent Esmee Brugts kiest voor FlowSports om haar carrière in het voetbal te laten begeleiden. De 16-jarige Brugts staat bekend als een groot talent in haar leeftijdscategorie. Ze speelt bij FC Binnenmaas tussen de jongens.

Ook bij de KNVB staat ze al op de radar, sinds ze als 9- jarige gescout werd en vervolgens diverse selectieteams doorliep. Op dit moment speelt Brugts bij Oranje O17, waarmee ze afgelopen zomer in Bulgarije een zilveren medaille won op het EK. In dertien interlands wist Brugts maar liefst zes keer te scoren.

Brugts: “Ik zit in mijn eindexamenjaar en wil me gaan oriënteren op de vervolgstappen van mijn voetbalcarrière. Ik kende FlowSports al een tijdje en ik zie hen als de juiste personen om mij bij dat proces te ondersteunen.”

Blokhuis: “Vanzelfsprekend zijn wij ook blij dat Esmee voor ons heeft gekozen. Een speelster met zoveel talent en potentie is een aanwinst voor ons bureau. Wij kijken er naar uit om samen met Esmee haar dromen na te jagen.”

Esmee is sinds haar 5e jaar aan het voetballen, op haar 9e is ze gescout door de KNVB. De samenwerking tussen haar school het Hoeksch Lyceum,  Flowsport KNVB en Esmee verloopt dan ook prima.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren