Club El Flaco op zaterdag 12 Oktober in de Oude Bijlschool

218
Club El Flaco - 12 Oktober
Oud-Beijerland  – Partytime! Rutger Leentvaar organiseert deze keer op 12 Oktober de 3e editie van het evenement CLUB EL FLACO!Een sfeervolle muziekavond, voor volwassenen, bij Pizzeria El Flaco in de Oude Bijlschool te Oud-Beijerland! Na 2 geslaagde edities gaan we op 12 Oktober 2019 weer los in een prachtige ambiance!Gedurende de avond is er live-muziek van laug out loud& DJ Maroy. 
 

De band bestaat uit een veelzijdige groep geweldige muzikanten die zowel individueel als met elkaar op vele internationale podia staan. Het trio bestaat uit piano, drums en saxofoon.
Johnny, onze swingende pianist en leadzanger heeft over de hele wereld gespeeld. Hij kent meer dan 3000 nummers en voelt precies aan hoe hij elke gelegenheid juist kan bedienen. Benjamin weet mijn zijn jazzy stem en saxofoonspel het hele publiek te betoveren. Het geheel wordt perfect begeleid door drummer Leo, met zijn soulstem en Caribische achtergrond wordt elk event een feestje.

Een aantal jaar geleden is deze voormalige school volledig gerenoveerd. Met een prachtig plein en sfeervolle inrichting is dit pand, met bewoners Up Social Club en Pizzeria El Flaco een aanwinst voor Oud-Beijerland.

De Oude Bijlschool wordt voor deze gelegenheid weer omgetoverd tot evenementenlocatie, waar je naast live-muziek ook kunt genieten van hapjes en drankjes.

 

  • Deur open: 20.00 uur
  • Einde: 01:00 uur
    Adres: Bijl 1 (Navigatie: Abel Tasmanstraat 3, tegenover TamOil)
  • Kosten: 20,- per kaartje – Bestel ze hier
  • Deze avond, voor 25 plussers, organiseren we bij El Flaco in de Oude Bijlschool in het centrum van Oud-Beijerland.
  • Want voor een gezellige feestavond hoef je het eiland niet af! 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.