Bakkie in de buurt in Oud-Beijerland

221

Oud-Beijerland – Op vrijdag 27 september is er een gezellige middag om elkaar uit de buurt beter te leren kennen, ‘Bakkie in de buurt’ genaamd. Allerlei mensen zijn welkom: buurtbewoners, mantelzorgers, vrijwilligers, maar ook professionals werkzaam in de wijk. Mensen die wat verder weg wonen, maar ook graag even contact willen zijn ook welkom. Er zijn er een aantal zorg- en dienstverleners aanwezig bij wie men terecht kan met (hulp)vragen. Naast koffie en thee zijn er ook wat lekkernijen aanwezig.

De middag wordt georganiseerd door Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met de Huiskamer Open Hof, HW wonen, Careyn, Café GEZIeN, Politie, Kwadraad en MEE. Van een aantal organisaties zijn medewerkers aanwezig, zoals van de Gemeente HW. De gratis inloop (inclusief drankjes!) is van 15.00-16.30 uur. De locatie is de Huiskamer van de Open Hof, W. v. Vlietstraat 2a, Oud-Beijerland. Voor meer informatie: Arianne Vermeulen, 06-33 189 166  (di/vr), [email protected]

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.