Nieuwe partij BurgerBelangen in de Raad van de Hoeksche Waard.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De nieuwe partij Burgerbelangen Hoeksche Waard - V.l.n.r. Mireille Louwerens-Huys, Marga van Hulst en Paulien Rijsdijk-Mudde. - Foto Burgerbelangen Hoeksche Waard

HOEKSCHE WAARD – Na 9 maanden als raadsleden te hebben gefunctioneerd binnen de fractie Lokalen Hoeksche Waard , hebben Marga van Hulst-Sundermeijer (Nieuw- Beijerland), Paulien Rijsdijk-Mudde (Strijen) en Mireille Louwerens-Huys (Mijnsheerenland) vanwege een vertrouwensbreuk besloten deze partij gezamenlijk te verlaten.Door de ontstane situatie kunnen zij hun rol als volksvertegenwoordiger van de LHW niet langer naar behoren uitvoeren en hun kiezers onvoldoende vertegenwoordigen.

Vanaf maandag 23 september gaan deze drie raadsleden verder als BurgerBelangen in de raad van de gemeente Hoeksche Waard. Gezamenlijk beschikken zij over vele jaren ervaring als raadslid en wethouder. Onder de naam BurgerBelangen zullen zij als gekozen volksvertegenwoordigers en samen met de burgers hun politieke taak gaan uitvoeren.

BurgerBelangen is opgericht om alle burgers in de gemeenteraad op een goede manier te vertegenwoordigen. Burgers kennen de behoeftes en gevoelens in hun omgeving het beste . Dat moet naar de overtuiging van BurgerBelangen de basis zijn voor de inzet van de partij.

BurgerBelangen is blij met deze vliegende start van deze drie ervaren fractieleden. De belangen van de burgers zijn bij deze fractie de komende periode in de gemeenteraad in goede handen. Tevens gaat de partij zich ook voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.