GOZ wint van Piershil, 2 keer rood voor Wols van Piershil

Foto v.v. GOZ

MIJNSHEERENLAND – GOZ wint de wedstrijd met 3-0, een wedstrijd die eigenlijk geen wedstrijd was. Je spreekt pas van een wedstrijd als beide partijen gaan voor de winst. Piershil strijd niet voor de winst, maar probeer met zo min mogelijk tegendoelpunten te verliezen. Wat dat aangaat is Piershil er in geslaagd om de schade redelijk beperkt te houden.

GOZ had zeker in de eerste helft veel moeite door de muur, of ook wel genoemde geparkeerde bus heen te breken. In de 10e minuut is het Jeroen de Ruiter die de 1-0 binnenkopt, echter dit doelpunt wordt afgekeurd door scheidsrechter Roby Homes uit Gouda wegens buitenspel. Het is dan in de 30e minuut dat een schot wordt geblokt in de verdediging van Piershil, waardoor de bal vanuit grote hoogte in het strafschopgebied valt, waar Niels hem direct op zijn schoen neemt en uit een onmogelijke hoek de 1-0 scoort.

Op naar de thee met deze stand, het duurt dan tot de 64eminuut dat de 2-0 op het scorebord komt, dit na een goed genomen strafschop van Ferry de Heer.

De wedstrijd gaat moeizaam, met frustraties van beide kanten. Het gevolg is dan onnodige gele kaarten wegens irritante overtredingen en commentaar op de leiding. Helemaal bont maakt Kevin Wols van Piershil het, om een doorgebroken speler neer te trappen zonder dat er een bal in de buurt is, waarna deze zelfde Kevin een tegenstander die verhaal komt halen 2 x in zijn gezicht slaat. Hetgeen 2 x rood betekent voor Kevin. Jammer en totaal onnodig in deze wedstrijd.

In de 83e minuut is het Ferry die strak wordt aangespeeld op randje 16 en vanaf die plek de 3-0 aantekent.Iedereen is blij dat de goed leidende Roby Homes voor de laatste maal fluit en de douche kan worden opgezocht.

Volgende week speelt GOZ uit om 15:30  bij Excelsior Rotterdam, Piershil ontvangt vv.Pernis om 14:00 uur.