Sportraad Hoeksche Waard officieel van start

364
v.l.n.r. Bert de Jong, Dennis Verschuuren, Peter Nootenboom, Marita Verkaik, Erwin Niedeveld en notaris Marc van Dijk (foto Jan Pott fotografie).

HOEKSCHE WAARD – De Sportraad Hoeksche Waard is definitief van start gegaan. De oprichting van de nieuwe stichting werd donderdag officieel bekrachtigd met een gang  naar de notaris.

De Sportraad wordt gevormd door de bestuursleden Peter Nootenboom, Bert de Jong, Marita Verkaik, Dennis Verschuuren en Erwin Niedeveld, die allen op persoonlijke titel zijn toegetreden. Eén van de eerste stappen die de sportraad wil zetten is het opstellen en ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Hoeksche Waard en bijdragen aan het opstellen en bekrachtigen van een lokaal sportakkoord.

De Sportraad wil bevorderen dat iedereen kan sporten in de Hoeksche Waard, met allereerst focus op de meer dan 100 sportverenigingen die de Hoeksche Waard rijk is.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.