Denk mee over de nieuwe R-net busroute Oud-Beijerland – Rotterdam

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
FOTO R-NET

OUD-BEIJERLAND / ROTTERDAM – Het wordt steeds drukker op de wegen. Ook de bereikbaarheid op de verbinding Rotterdam – Oud-Beijerland staat onder druk. Hierdoor neemt de vraag naar snel, betrouwbaar, frequent en hoogwaardig openbaar vervoer toe. Provincie Zuid-Holland en gemeente Hoeksche Waard werken nu samen aan een plan om het openbaar vervoer tussen Rotterdam en Oud-Beijerland te verbeteren.

Busverbinding met R-net kwaliteit

Graag willen wij een R-net busverbinding introduceren. Hiermee zijn reizigers verzekerd van snel, frequent, betrouwbaar en comfortabel openbaar vervoer in de Randstad. Voor Oud-Beijerland betekent dit dat wij onder andere kijken naar nieuwe routes en haltes.

Denkt u mee?

Wij nodigen inwoners van Oud-Beijerland uit om met ons mee te denken. Hiervoor organiseren wij 2 meewerksessies op donderdag 31 oktober in het gemeentehuis in Oud-Beijerland. Wij leggen uit waar R-net voor staat en vervolgens kijken we naar wat een geschikte route voor de R-netbus kan zijn. U kunt zich aanmelden voor 1 van de 2 sessies. U kunt kiezen voor de sessie in de middag van 13.15 tot 15.30 uur of in de avond van 19.15 tot 21.30 uur. Bent u niet in de gelegenheid om een hele sessie bij te wonen? Dan kunt u die dag tussen 16.00 en 18.00 uur binnenlopen op een moment dat het u het beste uitkomt. Graag vertellen wij u dan meer over R-net en de mogelijkheden die er zijn voor de route.

Aanmelden

Wij ontvangen uw aanmelding graag per mail vóór 23 oktober. Deze e-mail kunt u sturen naar [email protected] onder vermelding van uw naam, functie en tijdstip van deelname, middag of avond.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de werksessie of over R-net? Neem dan contact op met Erik Rutten via [email protected] of Alex van Ingen via [email protected]. Meer informatie over R-net vindt u op de website van Provincie Zuid-Holland.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.