GGD Zuid-Holland schaalt testcapaciteit flink op bij de teststraat in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De teststraat op het Recreatieoord Binnenmaas - Foto Gemeente HW

Hoeksche Waard – GGD Zuid-Holland Zuid plaatst deze week 3 portacabins op het terrein van Recreatieoord Binnenmaas aan de Vrouwenhuisjesweg 1 te Mijnsheerenland. Dit is op dezelfde locatie als de huidige teststraat in Mijnsheerenland. Hierdoor creëert de GGD extra testcapaciteit in de gemeente Hoeksche Waard. Mocht het nodig zijn dan kunnen zij gemakkelijk opschalen door een extra ‘straat’ te openen. Vanaf zondag 27 december worden ze in gebruik genomen.

De portacabins zijn geen zogenaamde ‘drive through’ teststraten. Men kan de auto parkeren naast de portacabin, uitstappen en binnen een test af laten nemen.

De teststraten in de Hoeksche Waard zijn volgens reguliere openingstijden geopend, van maandag tot en met zondag van 08.30 uur tot 17.00 uur, ook tijdens de feestdagen.

Afspraken voor deze locatie zijn te maken via het landelijke telefoonnummer 0800-1202 of via de landelijke website rijksoverheid.nl/coronatest


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren