Beleef muziek met je kind

123
Foto Muziekschool Hoeksche Waard
HOEKSCHE WAARD – Muziekschool Hoekschewaard biedt eind september weer cursussen Muziek op Schoot aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar, op verschillende plekken in de Hoeksche Waard. Een cursus bestaat uit 10 lessen van 45 minuten.
 

Beleef samen met je kind het plezier en de schoonheid van muziek! Muziek is contact maken, ontdekken en beleven. Het doel van de Muziek op Schoot is de kinderen en hun ouders op een speelse manier in aanraking te brengen met muziek. 
 
De activiteiten dragen bij aan de muzikale ontwikkeling maar ook aan de taal- en motorische ontwikkeling van het kind. We gebruiken instrumenten en materialen die geschikt zijn voor de leeftijd van het kind. Ivm corona maximaal 6 kindjes per groep. 
 
Meer informatie en opgeven via www.muziekschoolhoekschewaard.nl

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.