HoHoHo…..Santarun Oud-Beijerland wordt Santarun Light 🌟

309
OUD-BEIJERLAND – Al acht jaar rennen tijdens de Kerstmarkt en als start van de kerstvakantie honderden rode pakken door de straten van Oud Beijerland. Een prachtig Rotary-event met als doel diverse goede doelen te steunen, maar het is tijd voor vernieuwing!

We hebben met elkaar om tafel gezeten en gezegd: oké, we doen het weer, maar we gaat het wel anders doen. Het doel is niet alleen om groter te worden, om nog meer lopers binnen te halen of om nóg meer geld in te zamelen voor de goede doelen. Het gaat ons vooral om het evenement, om de gezelligheid die het brengt in Oud Beijerland en om de kerstsfeer. Voortaan rennen en wandelen we met lichtjes, oftewel een echte Santarun Lichtjesloop.
 
We organiseren op 13 december vanaf 19.00uur dit unieke loopavontuur rondom de romantisch verlichte kerstmarkt van Oud Beijerland. Geniet van alle mooie Kerstverlichting en -versierselen op straat en de mooi verlichte deelnemers (doe dit jaar vooral niet alleen je Santapak aan, maar doe bijvoorbeeld ook lichtjes om je nek, guirlandes om je armen en neem extra lampionnen mee). Wie het meest origineel/prachtig verkleed is kan door de ‘mystery jury’ benoemd worden tot SANTARUN LIGHT koningin/koning 2019-2020.

Na afloop ontvangt iedere deelnemer uiteraard een medaille! We starten vanaf  de scheepmakershaven om 19.30 uur met rennen en wandelen, maar verzamelen en kennismaken met de andere lopers is vanaf 19uur mogelijk.

LEUK VOOR HET HELE GEZIN !
De totale afstand bedraagt niet meer dan 3 kilometer. Zodoende kunnen er vooral ook kind(eren) meerennen. Een andere optie is om de route met het gezin, huisdieren, opa & oma wandelend af te leggen.

De inschrijfkosten bedragen €10 voor de ouders maar kinderen onder de 14 jaar zijn bijna gratis!,Met de inschrijving steun je zowel een goed doel en krijg je het Santarun Pak – lichtje en een medaille!

Inschrijven kan hier

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.