Muzikale en onderhoudende avond met Sytze de Vries in De Open Hof 

85
Sytze de Vries - Foto PR

OUD-BEIJERLAND – Sytze de Vries is theoloog, predikant, schrijver en dichter van o.a. liederen uit het Nieuwe Liedboek. Donderdag 14 november geeft hij in De Open Hof te Oud-Beijerland een toelichting op zijn liederen uit ‘Het liefste lied van overzee’. 

Voor de bundel ‘Het liefste lied van overzee’ vertaalde Sytze de Vries bekende Engelse kerkliederen en schreef er nieuwe Nederlandse teksten bij. De prachtige en veelal bekende melodien en zijn poetische teksten nodigen uit om te zingen. De cantorij van De Open Hof verleent haar medewerking aan deze avond. 

Op deze avond zijn diverse bundels van Sytze de Vries te koop. Iedereen is van welkom in De Open Hof, ook als je geen lid bent van De Open Hof, Willem van Vlietstraat 2a, Oud-Beijerland op donderdag 14 november. Aanvang 20.00 uur, vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.