Neighbors & Friends  op matinée bij Natuurlijk aan het Spui!

605

OUD-BEIJERLAND – Voor het eerst op zondag middag en voor het eerst in Natuurlijk aan het Spui. En daar hebben we echt zin in!Lekker genieten van de muziek onder het genot van een hapje en een drankje en er is volop gratis parkeer gelegenheid.


Het optreden begint om 14:30  en duurt tot het einde van de middag. Herkenbare covers van nummers van grotere bekende namen als the  Rolling Stones, CCR , Eagles, the Kinks, U2  , Bob Dylan, De Dijk,  The Scene,  en vele anderen  komen voorbij.  En meezingen mag.

De band bestaat uit : 

Bas Herweijer – drums , facility manager  / Leo Corino – gitaar- , zang -,  technisch manager/     Martin Verdoold– gitaar -,  zang en tour manager  / Bert Batenburg – basgitaar- , zang en idee-manager .

Natuurlijk aan het Spui, Spuidijk 2d, 3262 LH Oud-Beijerland
datum 17 november, aanvang 14:30 uur  , 
de toegang is gratis, de sfeer moet je zelf proeven , kom op tijd, want echt waar “ vol is vol “ ! 

http://www.natuurlijkaanhetspui.nl/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.