LIDL Boerderijdag bij de familie Bos in Nieuw Beijerland

0
1120
Op zaterdag 20 oktober opent de spruitenkwekerij van familie Bos haar deuren tijdens de Lidl Boerderijdag!

NIEUW BEIJERLAND – Op zaterdag 20 oktober opent de spruitenkwekerij van familie Bos haar deuren tijdens de Lidl Boerderijdag! Op deze dag kunnen mensen uit Nieuw Beijerland en omgeving de boerderij bezoeken.

Het familiebedrijf van de familie Bos bevindt zich aan de rand van Nieuw Beijerland aan de Kreekkant 3, 3264LW Nieuw-Beijerland in de Hoeksche Waard. Hier teelt de familie al ruim 18 jaar spruiten. De spruiten worden hier gezaaid, geoogst, schoongemaakt en verpakt. Boer: “Het lijkt mij erg leuk om jou te laten zien hoe we te werk gaan op onze spruitenkwekerij. Bij goed weer kan ik je zelfs laten zien hoe wij oogsten! Kom je ook een kijkje nemen?”

Lidl Boerderijdag

Op zaterdag 20 oktober organiseert Lidl voor de eerste keer de ‘Lidl Boerderijdag’. Verspreid over het land nemen 19 boerderijen deel. Van 11:00 tot 15:00 uur kunnen bezoekers met eigen ogen zien hoe, waar en door wie producten worden gemaakt.“ We zien dat steeds meer klanten geïnteresseerd zijn in de oorsprong van onze producten. En als Lidl zijn wij natuurlijk trots op de boeren en telers die zich elke dag inzetten voor onze producten. Daarom organiseren wij de Lidl Boerderijdag’’, aldus Sanne Bogaarts, Manager Duurzaamheid van Lidl Nederland.

Lidl Nederland

Lidl is één van de grootste supermarktketens van Nederland met inmiddels meer dan 400 filialen. Onder het motto ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ biedt Lidl een ruim assortiment in food en non-food artikelen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.