Upgrade je gewone kleding tot kerstkleding, workshop Redesign met Ankie Winkelman in Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Ankie Winkelman

Mijnsheerenland – Je kleding laat zien wie je bent. Maak het nog persoonlijker door het te “redesignen”. De workshop Redesign is op donderdagmiddag 12 december in de Bibliotheek Mijnsheerenland. Iedereen is welkom om hun gewone kleding te komen upgraden naar kerstkleding. 

Wie kent het niet: er hangt van alles in de kast wat je niet draagt maar ook niet weg kan doen. Hoe leuk is het om daar een nieuwe outfit van te maken door er van alles aan te veranderen, te redesignen dus. Textielkenner en kunstenaar Ankie Winkelman helpt tijdens deze workshop om gewone kleding te redesignen naar prachtige kerstkleding. Helemaal naar eigen wens ontworpen en gemaakt.

Ankie neem allerlei leuke materialen mee maar de deelnemers moeten zelf  wat basis kledingstukken meenemen waar mee gewerkt kan worden.

De kosten zijn 8,50 en 7,00 euro met je biebpas en de workshop wordt gegeven in het Dorpshart van Mijnsheerenland. Aanvang 14:00 uur. Opgeven kan via de website www.debhw.nl.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren