Het buurthuis van zorgcoöperatie de Striensche in de Kerkstraat in Strijen is bijna klaar

335

STRIJEN – Op zaterdag 14 december 2019 van 10,00 tot 16.00 uur is er open huis en kunt u tijdens de Kerstsfeerdag van de Strijense winkeliers alvast een kijkje komen nemen in het nieuwe buurthuis. Iedereen is van harte welkom! Het buurthuis is een vervolg op het gezamenlijke initiatief de Strijense ouderenbonden en Vrienden van De Hoge Weide van vorig jaar met gratis vervoer binnen Strijen, de Wielewaal.

Zorgcoöperatie de Striensche opent midden januari 2020 een buurthuis, waar tal van activiteiten zullen plaatsvinden (niet alleen voor ouderen), met elkaar en voor elkaar. Het is de bedoeling, dat bezoekers (als dat mogelijk is) iets doen voor andere bezoekers. Dat is de coöperatieve gedachte.

De coöperatie bestaat geheel uit vrijwilligers en kan daardoor nog veel geld gebruiken voor de inrichting en exploitatie van het buurthuis. Mocht u iets van de inrichting willen sponsoren, kijk op onze website www.destriensche.nl , waar u de lijst te sponsoren items kunt vinden en hoe dit gaat. Dit kunnen grote dingen zijn (laminaat 2.500 euro), maar ook kleine dingen (spons en zeem 5.95 euro). Elk bedrag is welkom!

Draagt u ons initiatief een warm hart toe, dan kunt u ook lid worden voor slechts 10 euro per jaar en uiteraard bent u straks altijd welkom om binnen te stappen in ons buurthuis.

Het buurthuis heeft nog geen naam; suggesties zijn welkom op [email protected] .

Hebt u ideeën of wilt u uw steentje bijdragen, neem contact met ons op via mail of website.

Bram de Jong voormalig supermarkt eigenaar in de Wielewaal

Vervoer in Strijen nodig?  Bel de Wielewaal 0624553958


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.