Vrijgezelle Hoekschewaarders opgelet! Kom op 31 januari 2020 naar Mingle the Single!

3691

Oud-Beijerland – Al die single ouders, daar moeten we iets aan doen, dachten ze bij kinderopvangorganisatie Kivido. En dus sloegen ze de handen ineen met The Lobby Food & Drinks. Op vrijdagavond 31 januari beleven singles een volledige avond uit waarbij het uiteraard vooral om een goede sfeer gaat, maar waarbij alles mogelijk is. En nee, je hoeft niet perse kinderen rond te hebben lopen om naar deze singlesavond te gaan. Alle vrijgezelle Hoeksche Waarders zijn welkom.

Tijdens de singleavond zijn er hapjes, drankjes en muziek. En er zijn ook speeddaterondes. Heb je een leuke match? De volgende dag krijg je de gegevens van diegene per mail en is de rest aan jullie.

Mingle the Single is op 31 januari 2020 van 19.00 tot 23.00 uur. Heb je geen oppas? Eén van de vestigingen van Kivido gaat speciaal open. Dat is gratis voor klanten van Kivido, andere ouders betalen een vergoeding.

Kaarten zijn € 35,00 en te koop door hier te klikken.

Een paar weken voor aanvang zijn er ook kaarten te verkrijgen aan The Lobby Bar.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.