Modelbouw beurs in ’t Huijs te Hoecke Puttershoek

531
Foto Welzijn HW

Puttershoek – Welzijn Hoeksche waard organiseert ism Zorgwaard op 1 februari in ‘t Huijs te Hoecke Puttershoek een mini modelbouwbeurs. Exposanten zijn Modelbouw Contact Nieuw Beijerland met stoomlocomotieven, machines, boten en dergelijke, maar ook papier – en plasticmodelbouw  met tanks, gebouwen, vliegtuigen, havens en een maakster van poppenhuizen.

Voor elke leeftijd is er van alles te zien en beleven.Hoe leuk is het om te zien dat deze hobby’s weer nieuw leven ingeblazen zijn en dat de ouderen en jongeren elkaar hierin kunnen vinden. Voor de jeugd kan er eventueel een papier model mee naar huis genomen worden om zelf te maken

Het vindt plaats van 11.00-16.00 uur in de activiteiten zaal aan het Zomerplein 15, 3297 SE Puttershoek

Toegang is gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.