Let op a.s. dinsdagavond tot woensdag morgen is de Haringvlietbrug in beide richtingen afgesloten

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De Haringvlietbrug - Foto Berny Schop

Numansdorp / Willemstad – Op dinsdag 4 februari van 22.00 tot woensdag 5 februari 05.00 uur wordt de Haringvlietbrug (tussen Hellegatsplein en Numansdorp) in beide richtingen afgesloten. Er wordt onderzoek gedaan en er worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Fietsers en voetgangers en hulpdiensten kunnen tijdens deze afsluiting gebruik maken van de parallelbaan.

A29 Sabina – Rotterdam, van Hellegatsplein naar Numansdorp

10-30 min van dinsdag 4 februari 22:00 uur tot woensdag 5 februari 05:00 uur

Wanneer

van dinsdag 4 februari 2020 22:00 uur tot en met woensdag 5 februari 2020 05:00 uur

Welke hinder

De A29 tussen knooppunt Hellegatsplein en afrit Numansdorp is dicht in de richting van Rotterdam. Het verkeer wordt grootschalig omgeleid via de N57 en via de A59, A17 en A16. De parallelbaan over de Haringvlietbrug is afgesloten in beide richtingen tussen Beachclub ‘De Banaan’ en de kruising met de Molenweg. (Brom)fietsers kunnen wel gebruik maken van de parallelbaan.

Waarom

Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit aan de Haringvlietbrug.


A29 Rotterdam – Sabina, van Numansdorp naar Hellegatsplein

10-30 min van dinsdag 4 februari 22:00 uur tot woensdag 5 februari 05:00 uu

Wanneer

van dinsdag 4 februari 2020 22:00 uur tot en met woensdag 5 februari 2020 05:00 uur

Welke hinder

De A29 is dicht tussen toerit Numansdorp en knooppunt Hellegatsplein in de richting van Bergen op Zoom. Het verkeer wordt grootschalig omgeleid via de A16, A17 en A59. De parallelbaan over de Haringvlietbrug is afgesloten in beide richtingen tussen Beachclub ‘De Banaan’ en de kruising met de Molenweg. (Brom)fietsers kunnen wel gebruik maken van de parallelbaan.

Waarom

Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit aan de Haringvlietbrug.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren