Echtpaar Vogelaar uit Numansdorp 65 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente Hoeksche Waard

Numansdorp – Maandag 3 februari was het feest in Numansdorp! Daar vierden de inmiddels 88-jarige Jo Vogelaar en zijn 87-jarige echtgenote Ans Vogelaar-van Heemskerk hun 65e huwelijksdag. Burgemeester Jan Pieter Lokker bezocht het jubilerendestel. Hij bracht namens het gemeentebestuur de felicitaties over met een bos bloemen.

Het echtpaar heeft niet altijd in Numansdorp gewoond. Hun leven begon in Zuid-Beijerland. Daar bouwde meneer Vogelaar hun eigen huis. Daar draaide hij als timmerman zijn hand niet voor om! Na 17 jaar als timmerman te hebben gewerkt, vervolgde hij zijn loopbaan voor 27 jaar als gemeenteopzichter van de technische dienst in de gemeente Korendijk. Mevrouw Vogelaar zorgde altijd voor het huishouden en deed veel in de tuin.

In de 50 jaar dat ze in hun zelf ontworpen huis woonden, kregen Jo en Ans twee zonen. Inmiddels zijn daar 4 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen bij gekomen.

Tegenwoordig houdt meneer Vogelaar zich graag bezig met stambomen maken op de computer. Hij is daar zeer bedreven in. Het echtpaar woont nu al een jaar of 6 in Numansdorp.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren